Köp Modulsoffa Online

Att köpa modulsoffa online är både enkelt och bekvämt. Det är inte svårare än att ta reda på vilka delar som ingår i en serie och rita upp soffan man vill ha, lägga till produkterna i kundkorgen och lägga en beställning på det.

När du handlar online skyddas du av distansavtalslagen vilket ger dig full rätt till att returnera produkterna om du inte skulle vara nöjd. Du har alltså rätt att packa upp varan och inspektera den och många möbelbutik på nätet tillåter dig även att montera den om den går att montera ner igen.

Skulle du mot förmodan inte vara nöjd med något kan du packa ihop varan som du fick den och returnera modulsoffan. Här erbjuder dessutom många e-butiker fri retur så du behöver inte oroa dig att det är dyrt att returnera bara för det är en soffa eller i detta fall kanske flera moduler av en soffa.

Butiker

Följande butiker säljer modulsoffor och har flera varianter i sitt sortiment. Butikerna tillhör väletablerade svenska e-butiker inom möbler och är inte svartlistade.

Furniturebox

Furniturebox har ett enormt utbud av möbler och här hittar du hundratals soffor. De har även en handfull olika modulsoffor att välja mellan.

Fri frakt och Fria returer

Klubbkompis

Klubbkompis Quality Outlet har bedrivit sin verksamhet i flera år och förutom två fysiska butiker är de även etablerade online. De håller en bra prisnivå och när det kommer till modulsoffor kan du designa dem online i deras verktyg.

Prisgaranti och fri returfrakt

Tips när du handlar modulsoffa online

En fördel med att handla modulsoffa online är att du kan få en helt annan flexibilitet än om du skulle handla i en vanlig butik. I en vanlig butik har du fördelen att förmodligen kunna inspektera en modell av soffan men det är inte säkert att det är rätt färg, material eller design som du själv önskar.

När du handlar modulsoffa online så täcks ditt köp av distansavtalslagen vilket ger dig att rätt att returnera varan inom 14 dagar efter att du mottagit den och har rätt till full ersättning för kostnaden minus eventuell returkostnad. Många butiker erbjuder idag dock gratis retur så även detta är riskfritt.

Genom att handla online kan du inte bara få möjligheten att se exakt hur just soffan med det material och färg är, du kommer även kunna utnyttja möjligheten att vara lite flexibel om du är osäker på hur stor soffa som du verkligen vill ha.

Låt säga att du vill ha hörnsoffa med 2+3 sittplatsser och ett öppet avslut. Men du är lite osäker om tre sittplatser och ett öppet avslut verkligen skulle passa in eller om det tar upp för mycket yta. Köper du din modulsoffa online kan du prova dig fram här. Skulle ena delen inte kännas för mycket kan du returnera den delen, något som hade varit svårt om du köpt det hos en möbelbutik.