FAQ

De vanligaste frågorna om modulsoffor har vi samlat här.

Var kan jag hitta de billigaste modulsofforna?

Du bör spana in vad e-butikerna erbjuder i form av modulsoffor då e-handel när det kommer till möbler ofta är ett bra sätt att spara tusenlappar jämfört med att handla liknande möbler hos lokala möbelbutiker.

Det finns flera billiga och prisvärda modulsoffor i deras sortiment där du har möjlighet att designa dem som du önskar.

Ska jag välja tyg, skinn, läder eller konstläder?

Materialen har olika egenskaper. Skinn är tunnare än läder och ger en bättre känsla om komfort medan båda har fördelen att vara relativt lätta att torka av och stöter ifrån sig vätska väldigt bra.

Konstläder har samma egenskaper men är tillverkat på ett konstgjort sätt och är alltså direkt taget från något djur. Detta drar normalt ner priset lite men det kan ofta vara på bekostnad över både hållbarhet och design då konstläder kan se speciellt ut.

Finns det modulsoffa som bäddsoffa?

Detta är svårt att kombinera på ett bra sätt. Det är förmodligen bättre att istället sikta in sig på en modulsoffa försöka hitta en bäddsoffa som har den utformningen man själv vill ha.

Det finns massor med bra sidor för att sätta sig in mer i vad det finns för typ av bäddsoffor att välja mellan. En av dessa sidor är http://bäddsoffor.nu där du även hittar flera butiker som säljer just bäddsoffor. Även de butiker vi listar har bäddsoffor i sitt sortiment.

Vad är fördelen med modulsoffor?

Fördelen med en modulsoffa är att du får designa den helt efter ditt egna önskemål. Detta brukar vara som mest populärt för väldigt stora soffor där det i regel inte finns färdiga modeller som passar den design man söker, men även speciella varianter av normalstora eller t.o.m. väldigt små soffor kan göra en modulsoffa intressant att titta på.